7/19/2013

SKYHIGH

Noniin nyt on viimeinkin lentoliput taskussa!

Lähtö koittaa siis syyskuun 5. päivä, jolloin lennän Hellun luokse Bahrainiin. Siellä vietetään ihanat 2 viikkoa Arabian auringon alla ennen kuin jatkan matkaa Brisbaneen ja Hellu jatkaa lomailuaan Bahrainissa. Viimeksi oltiin siellä puolitoista vuotta sitten ja uutta yhteistä reissua ollaan haikailtu se sama puolitoista vuotta. Joten vamos vamos nyt mennään, Ladies Night ja good life here we come! 

 
 
 



Lento Bahrainista kohti suurta tuntematonta lähtee 18.9 ja matkan kestoksi tulee 20,5h, joka kuluu toivottavasti smoothisti maailman suurimmassa lentokoneessa nukkuessa. Vaihto on Dubain kentällä, joka on onneksi jo viime Bahrainin reissusta tuttu, eli mulla on suuri chance olla hukkaamatta itseäni siellä jes.

Lennot varasin Skyscannerin kautta, missä voi helposti vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja ja ostaa liput. Hintoja kannattaa pitää jonkin aikaa silmällä, mutta varata kuitenkin pian jos huomaa että hinnat laskevat, sillä ne voivat myös nousta takaisin siihen missä olivat aiemmin. Lennot Bahrainin kautta Brisbaneen oli vähän yli 1100e ja meno-paluu -lennot Suomesta Ausseihin lähtee noin tonnista ylöspäin. Paluulippuahan mulla ei edes vielä ole, eikä varmaan tule hetkeen olemaankaan. Katselen sitten fiiliksen mukaan että koska kotisuomi kutsuu taas, luultavasti ensi kesänä että pääsee taas nauttimaan yöttömistä öistä ja festarikesästä!

 

 

Seuraavaksi pitääkin alkaa vertailemaan eri hostelleja ja couchsurffareita Aussien päässä, jotta saisin majoituksen ekoiksi päiviksi hoidettua. Ei tarvis sitten katuojassa nukkua.

One step closer to a great adventure

 

xx
VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti