2/10/2014

4TH TIME IS THE CHARM? (BRISBANE, QLD)

Tekstasin Currumbinissa muutamalle Brissyn kaverille ja päätin sitten lähteä sinne pikku extemporereissulle ennen kun näin Sandran taas Gold Coastilla!

Otin keskiviikkona junan Caitlinin luokse, matkahan kesti siis yli 1,5h ja maksoin $7? Luulempa että vedin jotenkin tietämättäni välistä mutta nooooohhh backpackerin lompakko kiittää! Caity tuli noutamaan mut asemalta, käytiin hakemassa piknikaineksia Colesista ja lähdettiin puistoon nauttimaan meidän ihan ylimitoitettua lounasta! Oli ihanaa rupatella taas pitkästä aikaa, ei oltu siis nähty mun ekan Byronin reissun jälkeen ja paljon oli ehtinyt tapahtua siinä välissä meille molemmille joten oli jo aikakin nähdä!

Illalla mentiin Caitlinin kaverille joulubileisiin, ja herranjestas se paikka oli kunnon kartano! Siis ihan mieletön palatsi ja sinne mentiin sitten loisimaan oh well. Meillä oli kivaa, mutta koska kaikki tunsi toisensa jo noin viiden vuoden takaa ja muisteli paljon niitä vanhoja hyviä aikoja, niin välillä oli hankalaa osallistua keskusteluun mutta olihan niitä stooreja hauska kuunnella. Kun oltiin suuntaamassa kotiinpäin, Caityn kaveri soitti ja vaihdettiinkin suunta sitten nopeesti kohti yhtä paikallista karaokebaaria. O ouuu oli aika kohdata mun all time inhokki! Caitlinin ihastuskin oli siellä uu ja laulajat oli oikeesti hyviä, pelattiin poolia ja kaikki meni muutenkin varsin mukavasti joten karaokekammo laantui hieman! Ajettiin kahden aikoihin himaan sillä seuraavana päivänä oli miniroadtripin aika!

Lähdettiin to aamuna ajelemaan Sunshine Coastille biitsille, koska Brisbanessahan niitä ei oikeen oo buu. Käytiin matkalla Big Pineapplella, ihan vaan sen vuoksi että pakko näyttää turistille Australian kummallisuuksia, ja jatkettiin sitten rantsuun! Kerettiin paistatella auringossa sen sopivat 15min ennen kun alko sataa. Kärvisteltiin viis minsaa, luovutettiin lopulta ja mentiin shoppailemaan. Aika lensi kun siivillä ja oli pakko suunnata takaisin Brisbaneen sillä oli muitakin ihmisiä joiden kanssa piti catch upata. Kuunneltiin automatkalla volat täysillä kesämusaa ja suunniteltiin mahdollista Thaikkumatkaa! Perfect!



Caity oli ihana ja heitti mut Mitchille, jossa vietin mun vikan yön ennen Gold Coastia. Oli hauskaa nähä taas kerran Mitchiä ja Johnnya, ihan kun kotiin palais. Aina ne ihmettelee miten löydän tieni takaisin sinne ja pyys mua käymään useemmin koska aina kun oon siellä ne syö jostain syystä poikkeuksetta pitsaa. Myös Mitchin sisko tuli käymään ja hengailtiin niiden kanssa jonkin aikaa, mentiin nukkumaan ja Mitch heitti mut perjantaina Southportiin. Ja enää muutama tunti ja mulla ja Sanella oli reunion Surfers Paradisessa jee! 






xx

VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti