2/02/2014

CURRUMBIN, GOLD COAST, QLD

Joulukuun alussa oli vihdoinkin aika siirtyä Mount Burrelilta rannikolle (kyllä siis tosiaan 2kk myöhässä tämäkin postaus). Tomo tuli mun kanssa tien varteen liftaamaan kyytiä Gold Coastille, eikä mennyt kauaakaan kun eräs kanadalainen pariskunta pysähtyi ja otti mut ja rinkan kyytiin! Ja taas mentiin kohti suurta tuntematonta täysin randomien ihmisten kanssa. Kanadalaiset oli hauskoja, teki laulun Suomen itsenäisyyspäivästä ja kutsu mut niiden luokse sitten kun saavun Melbourneen! Liftaaminen on kyllä hyvä tapa reissata mutta taitaa olla viimeinen lifti vähään aikaan, yksinään ja vielä likkana se ei oo aina se kaikkein turvallisin vaihtoehto vaikka hyvin onkin menny tähän asti!

Kuskit kysy että minne haluan kyydin, ja vastasin vaan että BIITSILLE KIITOS.  Ja sinnehän mä sitten päädyinkin suoraan vitivalkoisen hiekan ääreen. Vihdoinkin sain vaan olla ja kuunnella kun Tyynenmeren aallot iski kalliota vasten, ihanaa. Rantsusta kävelin Palm Beachille itsenipalkitsemislounaalle ja odottelin että mun CS hosti Luke tulis hakemaan mua niille sen töiden jälkeen. Taas kerran meinas akku loppua kesken ja iski pikkupaniikki mutta onneks löydettiin lopulta toisemme ja päästiin turvallisesti mun uuteen kotiin x ajaksi.
Koska oli perjantai niin oli sellanen fiilis että pitäis varmaan tehdä jotain, siispä haettiin ruokaa jonka jälkeen ajettiin Broadbeachille leffaan katsomaan American Hustlea. No me molemmat melkein nukahdettiin kesken, filmi ei meinannut millään loppua eikä oikein hiffattu kaikkea haippia siitä leffasta mutta tulipahan sekin katsottua! (Oon kattonu sen itseasiassa toistamiseen täällä ja opin arvostamaan sitä vähän enemmän, pitää kertoa Lukelle mun valaistumisesta).  Kun päästiin vihdoin leffasta kotiin niin painuttiin kyllä nopsaa nukkumaan ja valmistautumaan uuteen päivään. Ja ai että kuinka ilonen olin kun ei enää tarvinnut nukkua hiirten ja hämisten ympäröimänä ahhh.





Lauantaina mentiin Luken pakulla tutkimaan Gold Coastia, ajettiin muutaman muun biitsin kautta Kirraan uimaan ja Coolangattaan näköalapaikalle. Ihmeteltiin taivasta, pilviä, merta ja elämää ylipäätään, oli ihan sairaan hauskaa ja tullaan kyllä Luken kanssa hyvin toimeen, ollaan kun toistemme peilikuvia. Illalla katottiin Loiter Squadia ja Chapelle’s showta ja siinä se päivä suurin piirtein sitten olikin!



Sunnuntaina käytiin Burleighissa, kiivettiin headlandille ja hypättiin aidan yli kallioille, joista näki Coolangattaan etelässä ja Surfersiin pohjoisessa, ja loputtoman Tyynenmeren suoraan kallion alapuolella. Käytiin rannalla ennen kun aurinko ehti laskea ja suunnattiin kotiin. Ainiin ja katottiin Blue Lagoon illalla surkein leffa vähään aikaan lolz. Ja fiilisteltiin hyvää musaa. 



Maanantaina Luke lähti viiden aikoihin aamulla töihin, en saanut unta joten skypettelin siinä aamukuuden aikoihin maailman ihanimmalle Minsulle Suomeen jonka jälkeen kävin surffilla! Ja ai että oli ihan parasta olla taas laudan kanssa aalloissa. Surffi suju hyvin mitä nyt muutaman kerran vähän liian ylimieliset paikalliset kruisas suoraan laudan päältä saakeli. Kun Luke tuli kotiin ei oikeestaan saatu yhtikäs mitään aikaseks, loikoiltiin vaan sisällä ja Luke missas sen reenitkin hups. Tehtiin illalla ruokaa ja otettiin yks painimatsi, Luke harrastaa siis kamppailulajeja joten siinä oli otollinen tilaisuus testata omia voimiaan. Olemattomia voimia mutta en mä ihan alakynnessä ollut kuitenkaan! 

Tiistaina kävin lenkillä ja tutustumassa lisää Currumbiniin sillä välin kun hosti oli töissä. Luke pääsi kahden jälkeen, käytiin Palm biitsillä ottamassa vähän aree ja käveltiin himaan. Mulla oli alun perin tarkoituksena olla Currumbinissa vaan pari yötä mutta koska mulla ei ollu oikeestaan mitään suunnitelmia muutamalle päivälle päätin jäädä sinne sitten vähän pidemmäks aikaa! Sovin Brissyn kamujen kanssa että tuun loppuviikosta käymään, tiistai-ilta oli siis viimenen Luken kanssa sillä se lähti keskiviikkoaamuna taas aikasin töihin. 

Siispä keskiviikkoaamuna pakkasin rinkan ja patikoin bussipysäkille ja juna-asemalle ja kohti aina niin rakasta Brisbanea! Jiihaa!

XX

VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti