6/29/2014

ADELAIDE, SA

Melbournesta matka jatkui Jaanan kanssa Jetstarilla kohti aurinkoista Adelaidea. Melbournessa kaikki paikalliset kysyi koko ajan etta miksi ihmeessa Adelaideen ja vastattiin vaan etta miksipa ei. Muutaman paivan jalkeen huomattiin tosin syy paikallisten kummasteluun, Adelaidessa mika vaan on mahdollista ja kaikennakoista random juttua on meneillaan koko ajan!

Saavuttiin Adelaideen aikaisin aamulla, ja vietettiin JP:n kanssa nelja tuntia kentalla laiskotellen ilmaisen wifin kanssa ja kriiseillen millon mistakin. Hommattiin hostelli ekalle yolle Sunny's backpackersista ja selviteltiin raha- ja tyoasiota kuntoon. Heitettiin kamat vihdoin hostellille ja lahdettiin tutkimaan hoodeja. Paadyttiin Chinatowniin ja jatskihimon iskiessa paadyttiin sitten loogiseen 2litran ratkaisuun. Pahoinvoivina suunnattiin takaisin hostellille ja sielta V8 Supercarsin kautta The Garden of Unearthly Delightsiin, joka oli osa Adelaide Fesrivalia lahella Botanic Gardeneita. Festari oli taynna musiikkia, ruokaa, teatteria, sirkusesityksia ja erilaisia myyntikojuja!









 

Maanantaina vaihtettiin Sunny'sista halvempaan Adelaide Motel & Backpackersiin, joka oli aivan jarkyttavassa kunnossa. Meidan huoneessa oli kolme saksalaista likkaa, jotka kerto etta huonetta ei oltu siivottu kertaakaan kolmeen viikkoon, keittiossa on ollut hiiri ja paikka oli viela muutama viikko sitten AA-koti, ja suurin osa entisista asukkaista asuu edelleen rakennuksessa. Lahdettiin pakoon hostellilta, vuokrattiin Peterpanista pyorat ja kruisattiin noin puolen tunnin paahan West Beachille tanittamaan. Kaytiin matkalla hakemassa kaikenlaista herkkua, ja rannalla kuluikin melkein koko paiva. Kun paastiin hostellille valmistettiin illallista ja ihmeteltiin etta missa helvetissa sita taas yonsa viettaa.




 

Onneksi ei tarvinnut enaa montaa yota karvistella, silla tiistai olikin jo meidan vika kokonainen paiva Southern Australiassa. Vuokrattiin  taas Jaanan kanssa tsygat ja pistettiin pyorat pyorimaan kohti Botanic Gardenia, jossa vietettiin pari tuntia. Ehdittiin myos ihmetella kilppareita ja kaloja lammessa, jonka jalkeen kaytiin kirppiskierroksella ja shoppailemassa Rundle Street Mallilla. Kierrettiin myos nopsaa taidemuseo lapi, mutta ei astuttu sisaan yhteenkaan kirkkoon. Adelaidehan on tunnetusti city of churches mutta nojaaaa eikaisenniinvaliaoo!
















 

Keskiviikkona otettiin aikaisin suunta takaisin lentokentalle odottelemaan meidan lentoa Alice Springsiin kohti meidan vikoja yhteisia seikkailuja! Ainakin vahaan aikaan...

Alla kuva meidan hostellilta, vaikka olikin aika kreisi mesta niin oli ainakin taidetta seinilla!


xx
VK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti