3/19/2014

BURLEIGH HEADS (GOLD COAST, QLD)

Palattiin Sandran kanssa sopivasti maankamaralle 23. Joulukuuta ennen joulunviettoja. Meidän koti seuraavalle viikolle oli siis 12. kerros pilvenpiirtäjässä, parvekkeelta näki ja kuuli aallot, ja meidän huoneen isoista ikkunoista pystyi ihailemaan auringonlaskua vuorten taa. Löydettiin paikka airbnb:n kautta ja meidän hostit oli mitä hurmaavin vanha pariskunta! Hintaan sisälty aamupala, 2 uima-allasta, höyryhuone, wifi ja pyykkimahdollisuudet ja hostit autto meitä aina jos oltiin pulassa. 

Jouluaattona heräsin siihen että Sane soitti Kulkusremixiä korvan juuressa ja Muumit oli jo valmiina odottamassa. Ja suklaa tietty. Syötiin perinteinen suomalainen joululounas, kaviaari ja katkaravut oli hyvää vaihtelua backpacker-ruokavalioon! Lisäks leivottiin tietty joulutorttuja mutta koska ei löydetty Colesista lehtitaikinaa niin tyydyttiin pie crust taikinaan ja noh...niin no... Ei ne ihan joulutortuilta maistunu mutta hyvin uppos jokatapauksessa! Kävin moikkaamassa vanhaa työkaveria Suvia rannalla, päätettiin vihdoin treffata kun neiti sattui asumaan Coolangattassa eli ihan lähistöllä samoihin aikoihin. Luke, jonka tapasin aiemmin Currumbinissa tuli myös käymään rannalla jonka jälkeen mentiin Sandran kanssa altaalle ja höyryhuoneeseen rentoutumaan. Ehdottomasti erilainen joulu kun kotona, kummallista kun lumen tilalla olikin valkoista hiekkaa ja palmupuita, mutta täytyy myöntää että olin täysin tyytyväinen kyllä tähän järjestelyyn vaikka perhettä olikin ikävä!




Aussit viettää joulua vasta 25.12 ja mehän otettiin tästä tuplajoulusta tietty kaikki irti! Hostit oli jättänyt meille pienet lahjat aamiaispöytään ja aloitettiin aamu triflellä, perinteisellä jouluherkulla mmm. Asiaan kuului tietty myös crackersit, joiden sisältä löytyi jouluhatut, kuivat vitsit ja leluja. Koristeltiin myös meidän huikeet piparit! Käytiin kokeilemassa surffia, paistateltiin päivää ulkoaltaalla ja illalliseks syötiin kunnon aussiBBQ. Näin vielä lopuks Luken rannalla, vähän erilainen joulupäivä kun edeltäjänsä!




Torstaina koitti päivä jota olin oottanut kun kuuta nousevaa, BOXINGDAY! Se on siis kansakunnanlaajuinen shoppailupäivä, jolloin tavara on yleensä halvempaa ja porukka tuhlaa joululahjarahansa ihan päättömästi. Mentiin Sandran kanssa Robinan ostoskeskukseen ja huhhuh kyllähän siellä se 7h tais vierähtää? 

Perjantaina oli luvassa toisenlaista aktiviteettia kun otettiin bussi Dreamworldia ja Whitewater Worldia kohti. Juostiin ekana tietty korkeimpaan ja karseimpaan laitteeseen as you would.. Jonot oli aikamoiset ihan sama mihin laitteeseen oli menossa mutta päästiin kyllä hyviin adrenaliiniajoihin melko kivutta. Vesimaailmassa mentiin loogisesti sinne missä oli lyhin jono, sattu olee taas karmivin vesiputki mitä löyty. Siinä astuttiin kapselin sisään jonka jälkeen 3..2..1..see ya later! Lattia vedettiin jalkojen alta ja sai vai rukoilla että biksut oli vielä tallella kun pääsi maaliin. Meillä oli ihan sairaan hauska päivä, kumpa pääsisin sinne vielä uudestaan joskus! Perjantaina meidän oli tarkoitus nähdä taas Lukea ja mennä sen kanssa Currumbinin rock poolseille, mutta se oli ihan saikkuna myöhässä joten haettiin vaan ruokaa, syötiin rannalla ja kiiruhdettiin Surfersiin sillä oli meidän pubcrawlin aika! Ja noh kaikennäköstähän sitä tuli nightclub paratiisissa/helvetissä koettua hahah.
















Mulla ei rehellisesti sanottuna oo mitään muistikuvaa mitä tapahtu lauantaina, hengailtiin todennäköisesti rannalla ja aalloissa, uima-altailla ja höyryhuoneessa. Tää postaushan on tosiaan 2kk myöhässä koitan vähän kiriä näiden kanssa! Sen muistan että sunnuntaina pakattiin kimpsut ja kampsut ja odoteltiin Premierbussia Byroniin sillä uusivuosi oli ihan kulman takana! 

xx
VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti