3/19/2014

BYRON BAY, THE FALLS FESTIVAL & LENNOX HEAD, NSW

Meillä oli Sandran kanssa aluks suunnitelmissa viettää uusivuosi Surfers Paradisessa, mutta tultiin sitten lopulta toisiin aatoksiin ja suunnattiin Byroniin. Nautittiin fancy illallinen ulkona, chillailtiin rannalla ja bonfiren äärellä, hukkasin mun kengät, lähdettiin junarataa pitkin kävelemään jatkoille mutta käännyttiin puolessavälissä takaisin, etsin mun sandaaleja mutta löysin vaan ravun, Sandra haki ruokaa ja palasin sandaalienmetsästyksen pariin ja SCORE sieltähän ne löytyi hiekan alta! Oltiin varattu yhdestä airbnb mestasta pari yötä, mutta oltiin käytännössä kodittomia vuodenvaihteen yölle, onneks meidän host päästi meidät kuitenkin loppujenlopulta sen sohvalle ,jonne päädyttiin klassisesti varmaankin siinä viiden aikoihin aamulla. Otettiin lepoa muutama tunti ja suunnattiin meidän _järkyttävän_ tavaramäärän kanssa kohti bussipysäkkiä ja The Falls festareita! Onneks löydettiin matkan varrelta hylätty ostoskärry, jossa saatiin kaks rinkkaa, teltta ja muutama laukku näppärästi kuljetettua. Tyylikkäästi ja huomiota herättämättä inkkaripäähine otsalla, tietty.

Suomalaiseen tapaan roudattiin tietty omat kaljat festareille mukaan, mikä on täällä ihan ehdoton no-no. Aikamme juonittuamme ja pähkäiltyämme suunnattiin kohti campingia, ja siinä matkan varrella kaks avuliasta aussipoikaa tuli kysymään että tarvitaanko jeesiä meidän kamojen kanssa. Koitettiin siinä vakuutella että eeeei tässä mitään mutta eihän ne uskonut. Kysästiin siinä sitten samalla että mites tää salakuljetus alueelle ja tajuttiin siinä samalla että jätkäthän on töissä festareilla. Sen sijaan että ne olis heti ensimmäisenä ilmiantanu meidät ne kutsu meidät niiden naapuriks vapaaehtoistyöntekijöiden campingiin, koska sitä aluetta ei ikinä tsekata. Jäätiin tyytyväisinä pystyttelemään meidän telttaa ja päästettiin Luke ja Joel kuuntelemaan yhtä bändiä jonka ne jo melkein missas meidän takia oh well. 













Festarit kesti siis meidän osalta keskiviikosta perjantaihin, ja tossa ajassahan ehti tapahtua jos jonkinmoisia kommelluksia! Ihan huikeita artisteja ulkomailta ja Ausseista, muun muassa Vampire Weekend, MGMT, Solange, The Cat Empire, London Grammar, Grizzly Bear, Chet Faker, Big Scary, The War On Drugs, Rufus, Hermitude, Violent Soho, Cub Sport ja monia muita. Campinglaiffi ja puolen tunnin suihkujonot tuli taas tutuiksi, samoin festarinaapurit ja juoma-aikataulutus hahah. Aurinko porotti täydellä teholla kolme päivää mutta kerran saatiin täydellinen lyhyt sadekuuro Hermituden keikalla. Ainiin meillähän oli tosiaan teltta mutta ei makuualustoja makuupusseista puhumattakaan eli levitettiin vaan kaikki meidän kamat lattialle ja nukuttiin niiden päällä, sisällä ja alla. Yöllä jäässä ja aamulla herää siihen että pohje palaa auringossa mutta hei for the experience! 




Perjantaina oli aika suunnata takaisin Byroniin, jonne saatiin Lukelta ja Joelilta kyyti. Kotimatka oli ihan sairaan kiva ja sai mut haaveilemaan roadtripistä auringon alla hyvää musaa kuunnellen. Meidän piti vuokrata Sanen kanssa auto ja suunnata Nimbiniin ja Mt. Warningille mutta eihän meille kukaan sellaista antanut. Oltiin taas kodittomia ja kaikki hostellit, couchsurffarit ja hotellit oli täyteenbuukattu. Oltais voitu nukkua laittomasti Luken autossa tai mennä jonnekin puskaan salaa nukkumaan meidän teltan kanssa, meille tarjottiin myös paikkaa kirkon lattialta eli eihän me missään hengenhädässä oltu mutta päästiin onneks lopulta Sandran kaverille Lennox Headiin bunkkaamaan viikonlopuks. 






Liftattiin Lennoxista Byroniin lauantaina, tehtiin kävelylenkki majakalle ja piti mennä Luken kanssa surffillekin mutta eihän siitä mitään tullut kun rannat oli suljettu. Byronissa oli myös avoin beach volley turnaus jonne mun, Sandran, Luken ja Johannan (suomalainen tyttö joka tavattiin edellisenä päivänä) huikea tiimi FinLadz osallistui. Voitettiin muutama peli ja hävittiin muutama enemmän mutta ihmeen kauan sinniteltiin peleissä mukana. Kun pelit oli meidän osalta ohi, mua pyydettiin vielä täydentämään yhtä joukkuetta finaalissa, joten piti sitten sinnekin mennä tietysti näyttämään hitaasti mutta varmasti katoavia taitojaan. Pelien jälkeen lähdettiin Sandran kanssa takaisin Lennoxiin, kokattiin hostille ja sen kavereille makaronilaatikkoa, katottiin leffaa ja valmistauduttiin seuraavaan päivään jolloin Neil tuli ja haki meidät takaisin Evans Headiin. 








XX
VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti