3/27/2014

BACK IN EVANS HEAD, NSW

Byron Bayn jälkeen meillä ei oikeastaan ollut Sandran kanssa mitään kummempia suunnitelmia, joten päätettiin mennä Evans Headiin mun lokakuun hostien luokse pariks päiväks bunkkaamaan. Neil tuli hakemaan meitä Lennox Headista ja halus tietty heti näyttää Sanelle kaikki Evansin nähtävyydet ja ottaa kuvan Sandran kanssa, vaikka ne ei ollu vielä lausettakaan sanonu toisilleen? Se osaa kyllä olla yks limanen kuuskymppinen mutta noh minkäs teet.

Meillä oli molemmilla paljon omia juttuja selviteltävänä, Sandran piti varata lentoja ja majoituksia ja mun piti vähän mietiskellä matkasuunnitelmia, joten oli hyvä että saatiin omaa rauhaa ja hengähdystaukoa Evansissa. Kävin taas pitkästä aikaa surffilla ja oli kyllä mahtava fiilis olla samalla laudalla, jolla ekaa kertaa koitin surffaamista, tällä kertaa tosin pääsin aallolle noin 20 kertaa enemmän kun edellisellä kerralla! Näin myös Gweniä pitkästä aikaa ja voi sitä nostalgian määrää kun istuttiin taas Illawongissa Tooheys Oldit kädessä. Meillä oli paljon catchuppia mutta myös tulevaisuuden pohtimista siinä tuoppien ääressä ja Gwen heitti että hei mitäs olisitko tosta Tasmaniasta kiinnostunu helmikuussa? YESSSSS olin just ennen uuttavuotta varannu lennot sinne ja Gwen oli tulossa samoihin aikoihin mestoille, mikä siis tarkoittaa vain yhtä asiaa = ROADTRIP! Stoked! Siitä suunnattiin hymyssä suin vielä surffille ja Sandrakin liittyi joukkoon rannalla.

Oltiin Evansissa vaan muutama päivä eikä oikeastaan tehty mitään surffia ja thrifshoppingia kummempaa mutta se oli ihanaa, sai vaan olla rauhassa hetken aikaa ennen kun Sandra ja meitsi jatkettiin molemmat omiin suuntiimme Tammikuun ekana tiistaina. Mulla matka jatkui bussilla ja junalla kohti Coffs Harbouria ja Sandra puolestaan otti lennon Sydneyyn ja sieltä Fijin kautta Jenkkilään not bad! 



xx
VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti