3/31/2014

COFFS HARBOUR, NSW

Evansista matka jatkui kohti Coffs Harbouria, jossa bunkkasin yhdessä airbnb-mestassa kolme yötä. Kävelin tihkusateessa kämpälle 20-kiloinen rinkka selässä muoviläpsyt jalassa, ja täytyy kyllä kiittää jotain ylempää voimaa etten liukastunut ja aukassut kalloani siinä viimeisessä 70 asteen ylämäessä! Iloinen jenkki Dan tuli avaamaan mulle oven kun näki mut harhailemassa asunnon ulkopuolella ja toivotti tervetuleeksi. Talo kuului nelikymppiselle aussi Finnille, mutta Dan oli asunut siellä vuokralla jo useamman kuukauden ja oli melkein kun osa kalustoa. Finn tuli käymään kotona nopsaa töiden jälkeen, mutta oli kiireinen koko loppuillan, joten käytiin Danin kanssa ulkona illallisella, kävin iltalenkillä, asetuin taloksi ja nautin omasta huoneesta ja omasta rauhasta melko intensiivisen reissaamisen jälkeen.
   

Keskiviikkona lähdin tutkimaan kaupunkia, ja tihkusateesta huolimatta päädyin rannalle nauttimaan aamupalaa ja ihastelemaan uneliasta merta. Jatkoin kävelyreissua sataman kautta Muttonbird islandille, josta oli hyvät näköalat kaupunkiin ja merelle. Mitch on kotoisin Coffsista, joten kysäisin siltä vinkkejä minne mennä, ja sainkin pari hyvää ehdotusta, jotka toteutin seuraavina päivinä! Illalla näin taas hostit, kokattiin Danin kanssa koko kolmikolle ruokaa, jonka jälkeen Finn esitteli koko kämpän ylpeyttä, Bubblegum Park vintagepelikonsolia. Loppuilta kuluikin sitten Cypress Hillin hittibiisin merkeissä ja Finnin tanssimuuveille nauraessa.









 

Yksi Mitchin ja Finnin ehdotuksista oli vierailu Big Bananalla, ja enhän mä voinut millään missata sitä Big Shrimpin (Ballina) ja Big Pineapplen (Sunshine Coast) jälkeen. Olin jo aloittanut päättäväisenä kävelyreissuni banaanille, mutta törmäsin matkalla Finniin ja sen tyttäreen Rayneen, jotka tarjos mulle kyydin halleluja. Aamupalaksi nautin frozen bananan nonparelleilla, jonka jälkeen kävin Toboccan ridessa ja tutustuin banaanifarmiin. Otin bussin himaan, nappasin surffilaudan mukaan ja kävelin Jettylle, josta hyppäsin lopulta paikallisten likkojen kannustuksen jälkeen viidestä metristä aaltoihin wooohoo! Kysyin tytöiltä että onko lähellä hyvää surffispottia, ja eihän siellä oikeastaan ollut, mutta tytöt sano että ottaa mut mukaan toiselle puolelle kaupunkia Sawtelliin surffille. Venailtiin että niiden mutsi tuli hakemaan meitä ja lopulta löydettiin itsemme killeriaaltojen ja terävien kallioiden keskeltä surffilla, auringonlaskun aikaan tietty kun hait on nälkäisimmillään. Sain kyydin oikeen kotiovelle asti ja kiittelin likkoja seurasta ja avuliaisuudesta! 

  



 

Perjantaina oli mun vika päivä Coffsissa, ja aloitin päivän kävelylenkillä kauniiseen Botanic Gardeniin. Matkalla tapasin mitä ihastuttavimman tanskandogin voiiii herranjestas. Botanic Gardenissa tuli ihan Currumbinin Luke mieleen kun luin kasvien nimilappuja, se oli ihan hulluna luontoon ja halus aina oppia lisää kasveista ja opetella ne ulkoa hahah. Kiirehdin kotiin, pakkasin ja suuntasin takaisin juna-asemalle, josta rautatie vei rannikkoa pitkin taas etelään! 



 

XX
VK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti